Sia lodato Gesù Cristo!

Post Reply
Friedrich von Baden

Sia lodato Gesù Cristo!

Post by Friedrich von Baden »

Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus.
Przybywam tutaj do Lumerii w celach prywatnych, nie jako głowa PKR i KR z oficjalną wizytą. Bardzo miło jest widzieć Lumerię odrodzoną.
Cieszy powstanie nowego forum, opartego na silniku phpbb. Od razu jest w Lumerii "przejrzyściej" :lol: ;)

Jednak skoro już tu jestem i przy okazji skoro jestem także Patriarchą Rotrii, to życzę wszystkiego najlepszego odradzającej się Lumerii. Mam nadzieję, że stosunki między Lumerią a PKR będą pozytywne a najlepiej przyjacielskie. Korzystając również z okazji pragnę pogratulować nowej Królowej Marii Teresie zostania Królową Lumerii i Apostolską Królową Baridasu.
Z pasterskim błogosławieństwem

(-) Albertus PP. I
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

Image
Maria Teresa

Re: Sia lodato Gesù Cristo!

Post by Maria Teresa »

Serdecznie witam, a także z całego serca dziękuję za życzenia oraz błogosławieństwo.
Alfred Fabian

Post by Alfred Fabian »

Witam!
Również jestem przekonany o tym, że stosunki pomiędzy Lumerią, a PKR ułożą się znakomicie
Friedrich von Baden

Post by Friedrich von Baden »

Maria Teresa wrote: 08 Jun 2025, 00:07 Serdecznie witam, a także z całego serca dziękuję za życzenia oraz błogosławieństwo.
Dziękuję WKM za miłe powitanie. :)
Alfred Fabian wrote: 08 Jun 2025, 08:41 Witam!
Również jestem przekonany o tym, że stosunki pomiędzy Lumerią, a PKR ułożą się znakomicie

Dziękuję za powitanie, ze swojej strony obiecuję otwartość na dialog, oraz pozytywne nastawienie do Lumerii. :)
/-/ Sanctitas Vestra Albertus
Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei,
Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc

Image
Post Reply